MITÄ TEEMME?

VOLONTÉ AGENCY PÄHKINÄNKUORESSA

PR-PALVELUT

PR-palvelut kattavat esimerkiksi vaikuttaja- ja mediasuhteet, tiedotteet, räätälöidyn medianäkyvyyden ja showroomin. Luomme brand matcheja niin vaikuttajien kuin mediankin kautta. Olemme myös mielellämme apuna luomassa merkityksellisiä ja vaikuttavia PR-tapahtumia.

UGC-SISÄLLÖNTUOTANTO

UGC eli user generated content on etenkin sosiaalisessa mediassa käytetty uusi, räjähdysmäisellä tavalla kasvava mainonnan keino. Me yhdistämme tehokkaasti sekä PR-toiminnan että UGC-sisällöntuotannon.

SISÄLLÖNTUOTANTO

Tuotamme pitkällä kokemuksella tehokkaat ja somessa toimivat sisällöt! Neuvomme myös rohkeasti, millaista sisältöä juuri sinun brändisi tulisi tehdä somessa, jotta maksimoit orgaanisen näkyvyyden.

KOULUTUKSET

Jo useampien erityyppisten koulutusten kokemuksella autamme yrityksiä loistamaan omassa sisällöntuotannossaan tai sosiaalisen median ylläpidossaan. Olemme kouluttaneet niin yrityksiä, yrittäjiä kuin vaikuttajiakin ja aiheet sekä koulutuksen sisältö räätälöidään aina kuulijakunnan mukaan.

STUDIO

Käytössämme on oma studio, jossa toteutamme toiveesi mukaiset sisällöt. Vuokraamme studiota pian myös muiden valokuvaajien ja sisällöntuottajien käyttöön!

ASIAKASKOKEMUS

Volonté Agencylle asiakkaat tulevat aina ensin, ja panostamme valtavasti asiakaskokemukseen sekä -kohtaamisiin. Haluamme tarjota asiakkaillemme ensiluokkaista palvelua ja toteuttaa sisällöt aina asiakkaan brändiin mukautuen.

AMMATTITAITO

Haluamme lunastaa palvelulupauksemme vankalla ammattitaidolla. Olemme kouluttautuneet kaupalliselle alalle sekä omaamme vahvan, vuosien mittaisen kokemuksen tarjoamistamme palveluista. Lisäksi haluamme kouluttautua myös itse jatkuvasti lisää, pitääksemme tietotaitomme parhaalla mahdollisella tasolla.

LAATU

Volonté Agencyn yksi tunnistettavista elementeistä on korkea laatu. Tuottamamme sisällöt, tekstit, kuvat, suunnitelmat ja kampanjat ovat aina laadukkaasti ja tarkasti toteutettuja.