VAIKUTTAJAYHTEISTYÖ

TULE KÄYMÄÄN

MEDIAKORTIT

STUDIOVUOKRAUS

KOULUTUKSET JA VALMENNUKSET

VOLONTÉ VAIKUTTAJAYHTEISTYÖ

Volonté Agency on vaikuttajasuhteisiin ja -markkinointiin erikoistunut PR-toimisto. Tuomme brändit sekä vaikuttajat yhteen ja etsimme vaikuttajien joukosta sopivia brand matcheja asiakasyrityksillemme. Haluamme tutustua henkilökohtaisesti vaikuttajiin, joiden kanssa teemme yhteistyötä ja tuotelähetysten lisäksi kutsummekin vaikuttajia vierailemaan showroomillamme säännöllisesti. Lisäksi järjestämme myös PR-tapahtumia, joihin kutsumme aina kourallisen eri aihekategorioita edustavia vaikuttajia.

Tule käymään showroomillamme ja tutustutaan lisää! Sovithan vierailustasi etukäteen sähköpostitse.

MEDIAKORTIT

Mediakortti on yksi vaikuttajan tärkeimmistä työkaluista. Otamme aina mielellämme vastaan vaikuttajien mediakortteja, sillä ne helpottavat meitä löytämään sopivat brand matchit edustamillemme brändeille.

Jos sinulla ei ole vielä mediakorttia, me voimme olla avuksi sen toteuttamisessa! Meillä on laaja kokemus ammattimaisista mediakorteista ja kauttamme saat laadukkaan mediakortin, jota on helppo päivittää ja joka auttaa Sinua kaupallisten yhteistöiden solmimisessa.

Lähetä meille sähköpostitse mediakorttisi sekä pieni esittely itsestäsi. Me olemme sinuun yhteydessä, kun sopivia yhteistyökumppaneita, tapahtumia tai lähetyksiä ilmenee.

STUDIOVUOKRAUS

Showroomimme yhteydessä on myös käytössä valokuvausstudio, jota vaikuttajat voivat vuokrata sisällöntuotantoaan varten. Studiossamme on monipuolisia taustoja sekä mahdollisuus kuvata niin luonnonvalolla kuin studiovaloillakin. Käytössäsi on myös kattavasti erilaista kuvausrekvisiittaa ja kuvausvaatteita.

Lue studiovuokrauksesta lisää täältä.

Studio
Brändipalvelut

KOULUTUKSET JA VALMENNUKSET

Tulossa.