Moikka! Olen Siru ja olen toinen Volonté Agencyn perustajista.

Intohimoihini kuuluu sisällöntuotanto, visuaalisten kokonaisuuksien luominen sekä graafinen suunnittelu. Viime aikoina olen myös hurahtanut  hakukoneoptimoinnin kiinnostavaan maailmaan. Video- ja valokuvaus on myös molemmat olleet jo pitkään todella lähellä sydäntä ja vapaa-ajasta iso osa kuluukin kameran takana.

Rakastan päästä ideoimaan sekä luomaan jotain uutta sekä merkityksellistä. Vahvuuksiini kuuluukin ehdottomasti luovien ratkaisuiden keksiminen ja parasta on, kun pääsee herättämään suunnitelmat eloon, hyödyntäen monipuolisesti eri osaamisalueita!

Markkinoinnin, valokuvaamisen sekä sisällöntuotannon parista löytyy minulta useampien vuosien kokemus, sekä yrittäjyyden, vapaa-ajan kiinnostusten kuin työelämän kautta. Vahvuuksiini lukeutuvat muun muassa digimarkkinoinnin eri osa-alueet, graafinen suunnittelu, valokuvaus sekä hakukoneoptimointi.

Jos etsit markkinoinnin tueksi idearikasta henkilöä, jolta löytyy monipuolista osaamista markkinoinnin eri osa-alueilta, ota yhteyttä ja keskustellaan lisää mahdollisesta yhteistyöstä ja siitä, miten saadaan yhdessä rakennettua merkityksellistä näkyvyyttä brändillesi!

~ Siru