STUDIOVUOKRAUS

VALOKUVAUSSTUDIO TAMPEREELLA

VUOKRAA STUDIO KÄYTTÖÖSI

LAINAVAATTEET JA REKVISIITAT

STUDIO

Näsilinnankatu 34 B 32

Volonté Agencylla on oma valokuvasstudio, joka toimii loistavasti luonnonvalostudiona isojen ikkunoiden ja sisään tulvivan valon ansiosta. Studiomme soveltuu erityisen hyvin henkilökuviin sekä tuotekuviin. Huonekorkeus takaa hyvät lähtökohdat ihmisten kuvaamiseen. Ilmeeltään studio on kotoisa, klassinen ja aavistuksen bohohenkinen.

Studiolla on tumma puinen tehosteseinä, valkoinen kaunis verhoseinä sekä muutama maanläheinen kuvauskartonki (tulossa). Taustojen lisäksi studiossa on kotoisaa rekvisiittaa, esimerkiksi taljoja, vilttejä, puu- ja metallikori sekä erilaisia heiniä ja tekokukkia.

Valokuvauspalvelut

VUOKRAA STUDIO KÄYTTÖÖSI (tulossa)

Vuokraamme studiota muiden valokuvaajien, sisällöntuottajien, vaikuttajien sekä yritysten käyttöön. Voit vuokrata studion yksittäisiksi tunneiksi tai halutessasi myös useammiksi päiviksi. Studion vuokraajalla on oltava y-tunnus.

"Volontén studiolla parasta on ehdottomasti sisään tulviva luonnonvalo, huonekorkeus sekä laaja rekvisiittavalikoima. Itse pidän kuvatessa enemmän luonnonvalosta kuin keinovalosta ja siksi mun valinta on Volontén studio. Studiossa on iso ikkuna, josta tulee hyvin valoa sisään. Itse en tarvinnut keinovaloa ollenkaan!

Huonekorkeus on korkea, joka on loistava juttu varsinkin kokovartalokuvia tai videoita ottaessa. Studiolla pystyt hyödyntämään laajasti Volontén tiloista löytyviä rekvisiittoja kuten nojatuoleja, raheja ja tekokukkia. Omasta mielestäni hyvältä studiolta löytyy laajasti rekvisiittavalikoimaa ja Volonté on siitä hyvä esimerkki.

Yhteistyö Ellin ja Sirun kanssa on helppoa ja vaivatonta ja voin lämpimästi suositella Volontén studiota!"

- Noora Inkiläinen, sisällöntuottaja

LAINAVAATTEET

Studion ja showroomimme yhteydessä on myös lainavaatteita kuvauksiin. Lainavaatteita voi käyttää studiolla kuvauksissa, mutta joitakin lainavaatteista vuokrataan miljöökuvauksiinkin.

Lainavaatteita löytyy laidasta laitaan. Tavallisemmat, klassiset vaatteet sopivat hyvin studiokuvauksiin, ja näitä saa lainata vapaasti studiovuokrauksen yhteydessä. Tavallisten vaatteiden lisäksi lainattavissa on näyttäviä kuvaushameita, joustavalla monelle koolle sopivalla vyötäröllä. Kuvaushameet ovat tylliä ja niissä on pitkä laahus, ja saatavilla on myös alushame.

Kysy lainavaatteista lisää!

Tapahtumatuotanto