SOSIAALINEN MEDIA

SOMESUUNNITELMA

SISÄLLÖNTUOTANTO

SOSIAALISEN MEDIAN MAINOKSET

SISÄLLÖNTUOTANTO

Volonté Agency on ammattitaitoinen ja bränditietoinen toimisto, jonka erikoisosaamista on sisällöntuotanto. Meillä on sisällöntuotannosta vuosien rautainen kokemus ja mukaudumme asiakkaidemme brändeihin kameleontin lailla. Palvelemme Sinua mielellämme yksittäisissä toimeksiannoissa, mutta astumme innoissamme myös pidempiaikaisen kumppanin saappaisiin.

SOMEMARKKINOINTI

Orgaanisen sisällöntuoton lisäksi toteutamme asiakkaillemme myös sponsoroituja mainoskampanjoita eri somekanavissa. Kampanjat räätälöidään aina asiakkaan tavoitteita vastaaviksi. Palveluihimme kuuluvat sekä laajemmat kampanjakokonaisuudet, kohdennetut mainokset kuin retargeting-markkinointi.

SOMEPALVELUT

Volonté Agency on huimalla somekokemuksella varustettu toimisto, joka tarjoaa erilaiset sosiaalisen median ylläpitopaketit ja muut somepalvelut. Sinä voit keskittyä tekemään sitä, mitä rakastat, ja voit jättää sosiaalisen median huoletta meille. Autamme Sinut mielellämme myös aivan alusta alkuun someen kanssa ja sometekemisestämme on saatavilla paljon tuloksellista näyttöä.

SOSIAALINEN MEDIA

Sosiaalinen media on yhä kasvavassa roolissa osana digimarkkinointia. Digimarkkinointia voi tehdä sosiaalisen median kautta orgaanisilla sisällöillä (sisältömarkkinointi) sekä sponsoroiduilla sosiaalisen median mainoksilla.

Meillä on laaja kokemus, monen erityyppisten somesisältöjen luomisesta, jotka vahvistavat brändi-imagoasi, sitouttavat seuraajia ja konvertoivat seuraajia asiakkaiksi. Olemme jatkuvasti uusimpien somen trendien aallonharjalla ja muovaamme tuottamiamme sisältöjä niihin sopiviksi. Sponsoroituja mainoksia toteutamme tavoitteellisesti ja kustannustehokkaasti, niin yksittäisistä mainoksista pidempiin kampanjoihin. Somemainoksiin kuuluu meillä aina myös raportointi.

Halutessasi otamme vaikka koko yrityksesi somen haltuun, ylläpitopaketin voimin! Sosiaalisen median ylläpito helpottaa yrittäjän työtä ja varmistaa sen, että somesisällöt tuottavat aina tuloksia ja tekeminen on strategista.

UGC-Sisällöntuotanto

SOMESUUNNITELMA

Sosiaalinen media on alustana hyvin kilpailtu ja kuluttajat ovat yritysten sisällöistä sekä mainoksista entistä tietoisempia. Tämän vuoksi sosiaalisen median tekemisen on oltava hyvin suunniteltua sekä strategista, tuottipa sosiaalisen median sisältöjä yritys itse tai ulkopuolinen taho.

Me luomme yksilöllisiä ja strategisia sosiaalisen median suunnitelmia yrityksesi toiveiden ja tavoitteiden mukaisesti. Suunnitelma voi olla osa meidän ylläpitopakettiamme tai voimme luoda suunnitelman, jota yrityksesi voi itsenäisesti seurata ja toteuttaa.

Somesuunnitelmat sisältävät aina kartoituspalaverin, tarkemman suunnittelupalaverin, suunnitelman laatimisen sekä kaksivaiheisen seurannan.

SISÄLLÖNTUOTANTO

Laadukas ja seuraajiin vetoava sisältö tiivistää asiakassuhteita ja konvertoi seuraajia asiakkaiksi. Toisinaan somesisältöjen luominen on turhan työlästä ja aikaavievää, ja juuri siksi me mielellämme autamme Sinua! Voimme kerryttää yrityksellesi somekuvapankkia, toteuttaa muutamia somepostauksia tai ottaa koko sometili haltuun ylläpidon muodossa. Tällöin Sinä voit keskittyä siihen, mitä yrityksesi tekee parhaiten.

Volontélla sisällöntuottaminen on kustannustehokasta; otamme mielellämme content batching -päiviä, jolloin yhdellä kertaa saadaan talteen mahdollisimman paljon materiaalia, joka riittää pitkäksi aikaa.

SOSIAALISEN MEDIAN MAINOKSET

Sosiaalisen median mainokset ovat iso osa digimarkkinointia ja nykyään usein yksi onnistuneen digimarkkinointikampanjan kulmakivistä.

Me luomme sponsoroituja mainoksia tavoitteellisesti ja kustannustehokkaasti, niin yksittäisistä mainoksista pidempiin kampanjoihin. Somemainoksiin kuuluu meillä aina myös raportointi.

Yhdistämme sponsoroidut somemainokset mielellämme isompiin digimarkkinoinnin kampanjoihin. Lue digimarkkinoinnista lisää täältä.

REFERENSSEJÄ SOSIAALISEN MEDIAN PALVELUISTA

Kattavan sosiaalisen median ylläpidon laaja someraportti. Ylläpito toteutettiin avaimet käteen -periaatteella. Someraportti kasasi kaikkien käytettyjen somekanavien sekä nettisivujen ja Google yritysprofiilin kuukausittaiset tulokset helppolukuiseen ja helposti esitettävään muotoon.