PR-PALVELUT

PUBLIC RELATIONS

SHOWROOM

VAIKUTTAJASUHTEET & -MARKKINOINTI

TUOTELANSEERAUKSET & TAPAHTUMAT

PUBLIC RELATIONS ELI PR

PR-palvelut kattavat laajasti erilaiset suhteet esimerkiksi median edustajiin, muihin mainostajiin ja sosiaalisen median vaikuttajiin. PR vaikuttaa siihen, missä tuotteesi näkyy ja sen myötä myös siihen, minkälainen mielikuva tuotteestasi tai yrityksestäsi syntyy.

Volonté Agency on monipuolinen PR-kumppanisi. Vastaamme puolestasi esimerkiksi niin vaikuttajayhteistöistä, mediasuhteista, mediatiedotteista, lanseerauksista ja tavoitteellisesta näkyvyydestä monikanavaisessa mediassa. Mukaudumme brändisi tarpeisiin olipa kyseessä sitten jo imagoa kerryttänyt yritys kuin täysin uusi brändi. Autamme kertomaan yrityksesi tai uuden tuotemalliston tarinan ja saamaan näkyvyyttä oikeiden kohderyhmien keskuudessa.

Kaikkiin PR-palvelupaketteihimme sisältyy juuri Sinun yrityksellesi räätälöity PR-suunnitelma. Toteutamme PR-suunnitelmia myös yksittäisinä palveluina, mikäli haluat suunnitelman tehostamaan omaa tekemistäsi.

SHOWROOM

Volonté Agency on Suomen ensimmäinen pääkaupunkiseudun ulkopuolinen vaikuttajamarkkinointiin erikoistunut PR-toimisto, jolla on myös kivijalkashowroom. Showroomilla tuotteesi pääsee kauniisti esille aivan Tampereen keskustaan ja kutsumme säännöllisesti median edustajia sekä vaikuttajia tutustumaan tuotteisiisi.

Showroomimme on loistava lokaatio myös esimerkiksi brändisi pienille tapahtumille. Showroomilla järjestetään keväisin sekä syksyisin pressipäivät, jotka kuuluvat automaattisesti showroom-palvelupaketteihimme.

Vaikuttaja, olet tervetullut vierailemaan showroomillamme! Lue lisää täältä.

PR-toimistomme ja showroomimme sijaitsee aivan Tampereen keskustassa, osoitteessa Näsilinnankatu 34 B 32. Ota yhteyttä ja varaa aika vierailulle!

VAIKUTTAJASUHTEET JA -MARKKINOINTI

Meillä on kokemusta monikanavaisesta vaikuttajamarkkinoinnista pöydän jokaiselta puolelta; vaikuttajamainontaa ostavana, vaikuttajamainontaa myyvänä sekä itse vaikuttajana. Tämän vuoksi pysymme aallonharjalla vaikuttajamarkkinoinnin viimeisimmissä trendeissä ja meiltä löytyy kattava verkosto tämän hetken ajankohtaisimpia vaikuttajia monista eri aihekategorioista.

Etsimme brändiisi sopivat parhaat matchit, ylläpidämme puolestasi vaikuttajasuhteita ja koordinoimme isompiakin tuloksellisia vaikuttajakampanjoita. Tuotamme myös laadukkaita vaikuttajatapahtumia, jotka tarjoavat brändillesi kustannustehokasta näkyvyyttä juuri oikean kohderyhmän keskuudessa.

Uutuutena tarjoamme myös UGC-kampanjoiden koordinointia. UGC on perinteisestä vaikuttajamarkkinoinnista jalostunut sisältömarkkinoinnin keino, joka on vasta rantautumassa Suomeen. Lue UGC-kampanjoista lisää täältä.

TUOTELANSEERAUKSET JA TAPAHTUMAT

Tapahtumatuotanto on täydellinen tapa vahvistaa yrityksen brändiä ja luoda merkittäviä kokemuksia asiakkaille sekä yhteistyökumppaneille. Olemme erikoistuneet lanseeraustilaisuuksiin, jotka tarjoavat ainutlaatuisen mahdollisuuden esitellä uusia tuotteita tai palveluita.

Meidän kokemus ja taitomme takaavat onnistuneen tapahtuman, joka jättää kestävän vaikutelman ja vahvistaa brändisi imagoa. Tarjoamme kattavan palvelun, joka sisältää kaiken tarvittavan suunnittelusta toteutukseen ja jälkimarkkinointiin.

Lanseeraustilaisuudet ovat tärkeitä tapahtumia, jotka auttavat edistämään yrityksen tavoitteita ja viestintästrategiaa. Meille on tärkeää, että tilaisuudet ovat onnistuneita ja että ne vastaavat yrityksesi tarpeita ja tavoitteita.

Autamme Sinua luomaan näyttäviä ja menestyksekkäitä tapahtumia pienistä tilaisuuksista isompiin lanseeraustapahtumiin. Tapahtumat toteutetaan tarpeitasi kuunnellen pienimpiä yksityiskohtia unohtamatta. Kekseliäät ja ajankohtaiset tapahtumaideat ovat erikoisosaamistamme, ja sen myötä tapahtumamme tuottavat toivottua näkyvyyttä ja tuloksia Sinun yrityksellesi.

"Osallistuimme Tampereen ensimmäiseen pressipäivään. Päivä toteutettiin tyylikkäässä tilassa ja kokonaisuus oli erityisen huoliteltu, mutta silti viihtyisä. Colour Me-tuoksut pääsivät kivasti esille ja tapahtumaan osallistuneet tekivät päivän mittaan mukavasti julkaisuja. Tuotesarjamme sai lisänäkyvyyttä ja tunnettuus kasvoi varmastikin. Olemme Colour Me:n puolesta iloisia osallistumisestamme pr-päivään."

- Sari Tammelin, Colour Me

REFERENSSEJÄ PR-PALVELUISTA

Tampereen ensimmäinen pr-päivä järjestettiin Volonté Agencyn tiloissa maaliskuussa 2024. Päivä toteutettiin klassisena pr-päivänä, jossa brändit pääsivät esittäytymään vaikuttajille. Mukana päivässä oli useampia kotimaisia brändejä, kosmetiikan, hajuvesien sekä asusteiden aihepiireistä. Valkoinen Puu toimi yhteistyökumppanina tarjoilujen suhteen.

Päivä keräsi positiivista palautetta niin brändeiltä kuin osallistuneilta vaikuttajiltakin. Yleisin vaikuttajien palaute oli "vihdoinkin muuallakin kuin Helsingissä!". Vaikuttajia saapui ympäri Suomen; muun muassa Tampereelta, Helsingistä, Turusta, Oulusta, Jyväskylästä sekä Hyvinkäältä.

Lue päivästä lisää blogistamme.