NETTISIVUT

RESPONSIIVISUUS

HELPPOKÄYTTÖISYYS

VISUAALISUUS

VOLONTÈ KOTISIVUT

Uniikit ja näyttävät kotisivut, jotka toimivat yrityksesi näyteikkunana

Nettisivut ovat yrityksen näyteikkuna ja siten tärkeä osa yrityksen brändiä. Nettisivut ovat myös merkittävässä roolissa digimarkkinoinnissa: edustavat ja hyvin toimivat nettisivut parantavat parhaimmillaan yrityksen näkyvyyttä sekä tukevat myyntiä.

Rakennamme tyylikkäitä, ajattomia ja visuaalisesti näyttäviä nettisivuja pääsääntöisesti WordPress-pohjalle räätälöiden kokonaisuuden juuri yrityksesi brändiin sopivaksi. Lisäksi toteutamme myös tarvittaessa verkkosivujen yhteyteen perustoiminnallisuuksilla toimivat WooCommerce-verkkokaupat.

Nettisivujen rakentamisessa kiinnitämme erityistä huomiota visuaalisen ilmeen lisäksi helppokäyttöisyyteen, asiakaslähtöisyyteen, sivujen responsiivisuuteen sekä myyntiputken yksinkertaisuuteen.

Kuulemme mielellämme Sinusta ja brändistäsi lisää, jotta osaamme tarjota sinulle sopivimmat palvelut. Räätälöimme paketit jokaiselle asiakkaalle sopiviksi.

Toteutamme kotisivuja erikokoisina paketteina erityyppisten yritysten tarpeisiin soveltuen.

Nettisivupaketteihimme kuuluu tarvittaessa myös graafinen suunnittelu, sisällöntuotanto ja kuvapankin valmistelu. Kotisivujen valmistumisen jälkeen voimme halutessasi toimia myös sisällöntuotannon kumppanina ja pitää huolen, että nettisivut ovat optimoidut ja uutta sekä informatiivista sisältöä julkaistaan säännöllisesti.

Toteutamme myös kotisivujen yhteyteen kevyitä WooCommerce-verkkokauppoja WordPress-pohjalle.

Nettisivut

REFERENSSEJÄ NETTISIVUTÖISTÄ

Nettisivujen freesaaminen ulkonäöltään modernimmaksi sekä käytettävyydeltään asiakaslähtöisemmäksi.

Uusien nettisivujen toteuttaminen. Tavoitteena modernimmat, visuaalisemmat ja käyttäjäystävällisemmät sivut, jotka henkivät vahvasti asiakkaan brändiä.