BRÄNDIPALVELUT

Rakennamme rakastettavia ja merkityksellisiä brändejä

BRÄNDISUUNNITTELU

BRAND BOOK JA GRAAFINEN OHJEISTO

YRITYSMATERIAALIT

BRÄNDISUUNNITTELU

Autamme sinua suunnittelemaan edukseen erottuvan, mieleenpainuvan ja aikaa kestävän brändin, joka tukee yrityksesti kasvua. Olemme apunasi kokonaan uuden brändin luomisessa sekä myös jo olemassa olevan brändin kirkastamisessa.

Brändisuunnittelu on luomistyötä, joka tehdään yhdessä asiakasyrityksen kanssa. Laadukas ja hyvin tehty brändisuunnittelu takaa vankan pohjan yrityksesi kasvulle sekä brändin tulevalle tunnettuudelle. Tunnistettava brändi ja brändi-imago syntyy pitkän jatkumon sekä asiakkaiden luoman mielikuvan kautta, mutta hyvä brändisuunnittelu ohjaa imagon oikeille raiteille heti alusta lähtien.

Me olemme työskennelleet niin isojen tunnistettavien, kuin vasta aluillaan olevien brändienkin kanssa, ja autamme mielellämme myös sinun yritystäsi.

Olemme kumppanisi myös uniikeissa ja näyttävissä brändi- sekä tuotelanseerauksissa. Lue lisää täältä.

Brändipalvelut
Graafinen suunnittelu

BRAND BOOK JA GRAAFINEN OHJEISTO

Brand book auttaa kirkastamaan yrityksesi brändiä, ja se helpottaa työskentelyä, mikäli tiimiin kuuluu useampi jäsen. Brand bookin avulla jokainen tiimin jäsen on kartalla siitä, miten brändiä halutaan tuoda esiin ja viestintä on näin ollen yhtenevää.

Brand book sisältää muunmuassa arvot, tarinan, tunteen, tavoitteet, mission ja vision, ajatuksen brändin takana sekä ilmeen ja olemuksen.

Graafinen ohjeisto on osa brand bookia, mutta se usein irrotetaan omaksi aineistokseen. Graafinen ohjeisto auttaa brändisi kanssa työskenteleviä ulkopuolisia, kuten esimerkiksi yhteistyökumppaneita, käsittelemään yrityksesi brändielementtejä oikein.

Graafinen ohjeisto pitää sisällään logon ja logoversiot, muut brändielementit, kuvamaailman ja presetit, typografian ja fontit, elementtien käyttöohjeistukset sekä kerrontatyylin.

Jos yritykseltäsi puuttuu brand book tai graafinen ohjeisto, luomme sellaisen mielellämme!

YRITYSMATERIAALIT

Suunnittelemme muunmuassa responsiivisia ja visuaalisesti näyttäviä nettisivuja, tuotamme graafisia materiaaleja ja luomme esimerkiksi Powerpoint-esityksiä, jotka vahvistavat kaikki yrityksesi brändiä. Tarjoamme monipuolisesti brändisi mukaisia materiaaleja:

  • Kotisivut
  • Käyntikorttien suunnittelu
  • Esitteet
  • Powerpointit

 

Lue nettisivuista lisää täältä ja graafisesta suunnittelusta täältä.

Graafinen suunnittelu

REFERENSSEJÄ BRÄNDIPALVELUISTA

Laaja brand book, sisältäen konseptoinnin sekä visuaalisen ohjeiston.