Tampereen ensimmäinen pr-päivä oli menestys! Päivää kehuttiin runsaasti ja yleisin vaikuttajapalaute oli ”vihdoinkin muualla kuin Helsingissä”.

Vuonna 2024 sosiaalisen median on oltava samaistuttavampaa, helposti lähestyttävämpää ja aidompaa kuin koskaan. Etenkin yritystileillä.

“Riittää, että somekanavien olemassaolon muistaa silloin tällöin ja räpsäisee jonkun kuvan, niin eipä ole ainakaan kuollut kanava.”

Mihin suuntaan markkinointi kehittyy vuonna 2023? Vuonna 2023 markkinointiympäristö kehittyy hyvin nopeasti uusien teknologioiden ja alati muuttuvan kuluttajakäyttäytymisen johdosta.

Hakukoneoptimointi, tai SEO (Search Engine Optimization), on tärkeä osa verkkosivustojen ja verkkoliiketoiminnan menestystä. Se tarkoittaa tekniikkojen ja strategioiden käyttämistä verkkosivuston näkyvyyden parantamiseksi hakukoneissa, kuten Google. Orgaaninen näkyvyys tarkoittaa ilmaista sijoitusta hakutuloksissa, ilman maksetun mainonnan avulla saavutettua näkyvyyttä. Tämä on erittäin arvokasta verkkosivustojen ja yritysten kannalta, koska se tarjoaa luotettavan ja asiantuntevan tuloksen hakukoneiden käyttäjille. Hakukoneoptimointi on […]