RAKENNAMME TARINOILLE SIIPIÄ

Olemme Tampereella sijaitseva, idearikas PR- ja sisällöntuotantotoimisto. Autamme yrityksiä tehokkaassa sosiaalisen median orgaanisessa näkyvyydessä niin vaikuttajien, pr-palveluiden kuin sisällöntuotannonkin kautta. Palveluidemme myötä luomme yrityksille erottuvia ja rakastettavia brändejä.

Tarvitseeko brändisi somekanavat freesausta ja tavoittavaa orgaanista näkyvyyttä? Me voimme auttaa Sinua! Rakennetaan yhdessä merkityksellistä näkyvyyttä brändillesi.

MITÄ TEEMME?

VOLONTÈ AGENCY PÄHKINÄNKUORESSA

PR-PALVELUT

PR-palvelut kattavat esimerkiksi vaikuttaja- ja mediasuhteet, tiedotteet, räätälöidyn medianäkyvyyden ja showroomin. Luomme brand matcheja niin vaikuttajien kuin mediankin kautta. Olemme myös mielellämme apuna luomassa merkityksellisiä ja vaikuttavia PR-tapahtumia.

UGC-SISÄLLÖNTUOTANTO

UGC eli user generated content on etenkin sosiaalisessa mediassa käytetty uusi, räjähdysmäisellä tavalla kasvava mainonnan keino. Me yhdistämme tehokkaasti sekä PR-toiminnan että UGC-sisällöntuotannon.

SISÄLLÖNTUOTANTO

Tuotamme pitkällä kokemuksella tehokkaat ja somessa toimivat sisällöt! Neuvomme myös rohkeasti, millaista sisältöä juuri sinun brändisi tulisi tehdä somessa, jotta maksimoit orgaanisen näkyvyyden.

KOULUTUKSET

Jo useampien erityyppisten koulutusten kokemuksella autamme yrityksiä loistamaan omassa sisällöntuotannossaan tai sosiaalisen median ylläpidossaan. Olemme kouluttaneet niin yrityksiä, yrittäjiä kuin vaikuttajiakin ja aiheet sekä koulutuksen sisältö räätälöidään aina kuulijakunnan mukaan.

STUDIO

Käytössämme on oma studio, jossa toteutamme toiveesi mukaiset sisällöt. Vuokraamme studiota pian myös muiden valokuvaajien ja sisällöntuottajien käyttöön!

ASIAKASKOKEMUS

Volonté Agencylle asiakkaat tulevat aina ensin, ja panostamme valtavasti asiakaskokemukseen sekä -kohtaamisiin. Haluamme tarjota asiakkaillemme ensiluokkaista palvelua ja toteuttaa sisällöt aina asiakkaan brändiin mukautuen.

AMMATTITAITO

Haluamme lunastaa palvelulupauksemme vankalla ammattitaidolla. Olemme kouluttautuneet kaupalliselle alalle sekä omaamme vahvan, vuosien mittaisen kokemuksen tarjoamistamme palveluista. Lisäksi haluamme kouluttautua myös itse jatkuvasti lisää, pitääksemme tietotaitomme parhaalla mahdollisella tasolla.

LAATU

Volonté Agencyn yksi tunnistettavista elementeistä on korkea laatu. Tuottamamme sisällöt, tekstit, kuvat, suunnitelmat ja kampanjat ovat aina laadukkaasti ja tarkasti toteutettuja.

MEISTÄ SANOTTUA

IHANAA, KUN SAIMME TYÖSKENNELLÄ KANSSANNE
 • "Pressipäivä toteutettiin tyylikkäässä tilassa ja kokonaisuus oli erityisen huoliteltu, mutta silti viihtyisä. Colour Me -tuoksut pääsivät kivasti esille ja tapahtumaan osallistuneet tekivät päivän mittaan mukavasti julkaisuja. Tuotesarjamme sai lisänäkyvyyttä ja tunnettuus kasvoi varmastikin. Olemme Colour Me:n puolesta iloisia osallistumisestamme pr-päivään."
  Sari TammelinColour Me
 • "Pressipäivä oli erittäin hyvin järjestetty ja houkutteleva eri sidosryhmät huomioiden. Paikalle tapahtumaan tuli runsaasti vaikuttajia mutta saapumiset oli porrastettu siten, että kaikkiin ehti saada henkilökohtaisen kontaktin. Vaikuttajia oli laidasta laitaan eri kohderyhmiä ajatellen, joten tapahtumassa oli mahdollista löytää ne itselle relevantit."
  Riina HamrénHamrén Cosmetics
 • "Pressipäivään osallistuminen oli todella helppoa ja yhteydenpito muun muassa esittelypisteen kokoamisesta sujui mutkattomasti, sillä Volonté Agency toteutti esittelypisteen. Kaiken kaikkiaan positiivinen mieli jäi ja mielellämme osallistuttaisiin myös jatkossa tapahtumiin."
  Laura HeikkiläNörre Nordic
 • "Volontén studiolla parasta on ehdottomasti sisään tulviva luonnonvalo, huonekorkeus sekä laaja rekvisiittavalikoima. Itse pidän kuvatessa enemmän luonnonvalosta kuin keinovalosta ja siksi mun valinta on Volontén studio. Yhteistyö Ellin ja Sirun kanssa on helppoa ja vaivatonta, ja voin lämpimästi suositella Volontén studiota!"
  Noora Inkiläinensisällöntuottaja
 • "Elli toteutti yritykselleni upeat stadionkuvaukset yrityskauppojen julkistamisen promoamista varten. Lisäksi Elli teki meille tiedotteen julkistamiseen. Elli on ammattilainen, jonka edessä on erittäin helppo sekä rentoa olla kuvattavana! Kuvat ovat saaneet laajasti huomiota ja ihailua. Voinkin vain suositella Volontea ja luotamme jatkossakin Volonteen kaikissa PR-asioissa."
  Alisa VilppoProteam Promotion